Dawny Gdańsk Strona Główna Dawny Gdańsk


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Problemy z Forum
Autor Wiadomość
Bartosz B. 


Dołączył: 05 Wrz 2004
Posty: 472
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 8:58 pm   

Dziękuję.
A od kiedy to bez zalogowania nie można oglądać zdjęć?
Bo wychodzi, że jak głupi podawałem ileś razy link do tego wątku. Czasami dziwiły mnie reakcje. Tutaj http://forum.danzig.de/sh...schule-in-Emaus wreszcie Niemiec napisał wprost, że nic nie widzi.

Można z tym coś zrobić? Nie chce mi się tego wszystkiego gdzieś kopiować itd.


EDIT: Zapewne nie można, ale czy dozwolone jest podanie linków, czyli napisanie im zobaczcie od http://forum.dawnygdansk.pl/files/nowolipie_01.jpg do http://forum.dawnygdansk.pl/files/nowolipie_17.jpg ?
_________________
http://www.berlinka.pcp.pl - autostrada Berlin - Gdańsk - Królewiec
 
Mikołaj 
Idi Admin


Dołączył: 13 Paź 2003
Posty: 8035
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:16 pm   

Bartosz B. napisał/a:
Dziękuję.
A od kiedy to bez zalogowania nie można oglądać zdjęć?

Dzięki za sygnał, błąd w matrixie, naprawione.
U nas zdjęcia widoczne bez logowania na FDG :wink:
 
 
2xM 


Dołączył: 11 Wrz 2008
Posty: 227
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:41 pm   

Zdaje się, że ponownie pojawił się problem z oglądaniem zdjęć bez zalogowania.
_________________

 
Dostojny Wieśniak 


Dołączył: 02 Gru 2007
Posty: 3694
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:27 am   

Cytat:
Zdaje się, że ponownie pojawił się problem z oglądaniem zdjęć bez zalogowania.

U mnie wszystko działa. Może to problem przeglądarki?
_________________
Poldergeist
 
Mikołaj 
Idi Admin


Dołączył: 13 Paź 2003
Posty: 8035
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:58 am   

2xM napisał/a:
Zdaje się, że ponownie pojawił się problem z oglądaniem zdjęć bez zalogowania

proszę o bardziej szczegółowy opis: co, gdzie i w jakich okolicznościach się nie wyświetla
 
 
2xM 


Dołączył: 11 Wrz 2008
Posty: 227
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 1:04 am   

Chciałem pokazać na forum wąskotorowym (750mm.pl) zdjęcia z Przegaliny i kilka osób odpisało mi, że wyrzuca im komunikat: Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się. U mnie też, po wylogowaniu obrazki zniknęły.
Teraz tak patrzę i wygląda na to, że bez zalogowania nie ma dostępu do galerii użytkowników, podczas gdy załączniki do postów faktycznie się wyświetlają.
_________________

 
ruda 
Mierzeja


Dołączyła: 24 Cze 2007
Posty: 1792
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 4:56 pm   

Niby nic, posty są przesyłane ale zanim to nastąpi, pokazuje się taki komunikat :

Cytat:
Ran into problems sending Mail. Response: 450 4.1.2 : Recipient address rejected: Domain not found
_________________
„Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom”.
 
 
Martino 


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 490
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 5:11 pm   

ruda napisał/a:
Niby nic, posty są przesyłane ale zanim to nastąpi, pokazuje się taki komunikat :

Cytat:
Ran into problems sending Mail. Response: 450 4.1.2 : Recipient address rejected: Domain not found


mi też to się kilka razy zdarzyło
_________________
"Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat"
Emil Cioran — Zeszyty 1957-1972
 
Mikołaj 
Idi Admin


Dołączył: 13 Paź 2003
Posty: 8035
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 1:16 am   

mi też :wink:
pojawia się to w wątkach, które obserwuje ktoś, kto podał nieaktualny adres mailowy - forum w takiej sytuacji nie może powiadomić go o nowym wpisie
chętnie namierzę takie osoby i ukręcę im kark, bo przez nie nie można wysyłać zbiorowych maili, tak jak to było np w sprawie flag
 
 
dandola 

Dołączył: 30 Paź 2009
Posty: 1092
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 8:11 am   

Martino napisał/a:
ruda napisał/a:
Niby nic, posty są przesyłane ale zanim to nastąpi, pokazuje się taki komunikat :

Cytat:
Ran into problems sending Mail. Response: 450 4.1.2 : Recipient address rejected: Domain not found


mi też to się kilka razy zdarzyło

Problem występuje i przy postach i przy mailach.
 
 
danielewicz 
Briefträger


Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 132
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 4:24 pm   

Odświeżę wątek :wink:
Bardzo muli mi forum, odczuwa to ktoś jeszcze? Bo nie wiem po której stronie szukać problemu :hmm:
Jako dostawcę netu mam Multimedia, ostatnio z nimi miałem taki problem że to forum w ogóle nie było dostępne.
_________________
Freie Stadt Danzig
 
 
Sabaoth 
Zachodni Prusak


Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 11325
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 11:33 pm   

U mnie śmiga idealnie.
_________________
www.danzig-online.pl
 
 
Dostojny Wieśniak 


Dołączył: 02 Gru 2007
Posty: 3694
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 11:56 pm   

Wakacje. Cała sieć się muli w ciągu dnia. :wink:
_________________
Poldergeist
 
danielewicz 
Briefträger


Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 132
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 2:36 pm   

Mam pytanko: szukajka na forum działa? A może ja nie umiem korzystać :???:
_________________
Freie Stadt Danzig
 
 
Mikołaj 
Idi Admin


Dołączył: 13 Paź 2003
Posty: 8035
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 3:04 pm   

działa. musiałbyś nieco dokładniej opisać problem, by ktoś mógł Ci pomóc
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Dawny Gdańsk Strona Główna

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template subTrail v 0.4 modified by Nasedo. adv Dawny Gdansk